Ethnique staat voor etnisch geïnspireerde eerlijke kledij voor bewuste consumenten.
Onze kledingstukken worden eigenhandig ontworpen, waarna we de collecties realiseren in ons Fair Trade atelier in Kathmandu, Nepal.

Ons productiehuis garandeert onze werknemers een eerlijk loon en levert kwalitatieve originele kledingstukken aan onze klanten. Ethnique wil aan beide partijen, zowel de klanten als de medewerkers, een meerwaarde bieden door originaliteit en kwaliteit te combineren met eerlijkheid en inkomenszekerheid.

Ethnique gaat verder dan alleen eerlijke lonen.
Zo zorgen we ook voor de ontwikkeling van lokale projecten, zoals het ondersteunen van de gezinnen van werknemers in Kathmandu en het verzekeren van onderwijs voor de kinderen van onze medewerkers. Binnen ons project hebben we bijzondere aandacht voor de bescherming van kwetsbare individuen, zoals mensen met een beperking of laaggeschoolden. We geven hen kansen op een opleiding en werk en, indien nodig, onderdak. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat onze medewerkers hun eigen toekomst in handen kunnen nemen en zo kunnen verder kunnen bouwen aan nieuwe kansen.

Heb je je kledij graag ethisch verantwoord en uniek, dan vind je jouw gading bij Ethnique!

Ons atelier in Kathmandu staat steeds open voor bezoekers die graag onze medewerkers aan het werk zien en de creatie van de kledingstukken van nabij willen bezichtigen.
Voor meer informatie kunt u steeds terecht bij Ethnique en Yak&Yeti.

Deel op: